VACATURES     
 

Freelance vertalersVertaalbureau Alinea Lingua werkt met professionele freelance vertalers die in binnen- of buitenland wonen. Al onze vertalers hebben een academische (ver)taalopleiding afgerond en zijn gespecialiseerd in een of meerdere vakgebieden. Zo kunnen wij altijd een specialist voor een vertaalopdracht inzetten.

Onze freelance vertalers worden geselecteerd op basis van hun specialisme, maar vanzelfsprekend ook op de talenkennis. De doeltaal – dat wil zeggen de taal waarin wordt vertaald – dient te allen tijde de moedertaal van de vertaler te zijn. Op die manier wordt de kwaliteit volgens de eisen van de ISO-norm 17100 gewaarborgd.

Wij zijn altijd op zoek naar goede, ervaren en academisch geschoolde freelance vertalers om ons bestand uit te breiden. Om aan ons vertalersbestand toegevoegd te kunnen worden, dien je aan een aantal criteria te voldoen.

Ben jij:
  gespecialiseerd in een bepaald vakgebied (of meerdere vakgebieden) zoals automotive, biochemisch, commercieel, cosmetica, financieel, HR, ICT, juridisch, marketing, medisch, mode, technisch, toeristisch, tuinbouw, voeding;
  native speaker van de doeltaal;
  academisch geschoold, dat wil zeggen een universitaire (ver)taalopleiding of andere relevante opleiding(en) op hbo-niveau afgerond;
  minimaal 2 jaar actief als freelance vertaler, dan zijn we op zoek naar jou.
 
We ontvangen graag je gegevens om contact op te kunnen nemen.
 
Procedure:
Momenteel zijn wij voornamelijk op zoek naar:
- vertalers Nederlands – Duits
- vertalers Duits – Nederlands

Heb je interesse in een samenwerking met ons erkende internationale vertaalbureau?
Stuur dan je cv en vakgebieden waarin je bent gespecialiseerd naar info@alinea-lingua.nl.

Acquisitie niet gewenst.
 


 
 

 
 
 
 
AANVULLENDE INFORMATIE
beëdigde vertalingen - vertaalbureau Alinea Lingua MVO - vertaalbureau Alinea Lingua Werkwijze - vertaalbureau Alinea Lingua

beëdigde vertalingen
Beëdigde vertalingen
Wij bieden u de optie om bij ons ondergebrachte vertalingen te laten beëdigen. Uiteraard wordt dit gedaan door een beëdigd vertaler, geregistreerd bij de rechtbank.

 
Lees verder Lees verder
 

maatschappelijk verantwoord ondernemenMaatschappelijk verantwoord ondernemen
MVO betekent voor ons de wijze waarop een onderneming in de maatschappij functioneert en tegelijkertijd rekening houdt met zowel het belang van maatschappij & milieu, alsook met dat van de onderneming, zijn medewerkers en de opdrachtgever.

   
Lees verder Lees verder
 

werkwijze
Werkwijze
Lees meer over het aanvragen van een vrijblijvende offerte en het traject van vertaling tot levering.


 
Lees verder Lees verder
 
     
     
     
 
 
 
DISCLAIMER & CONTACTGEGEVENS