BLOG

  ALINEA LINGUA IS ISO-GECERTIFICEERD!  
 
Met trots kunnen wij u mededelen dat Alinea Lingua per 15 juni 2017 gecertificeerd is volgens de nieuwe ISO 17100-norm.

De ISO 17100 is een internationale norm voor het kwaliteitsmanagementsysteem van bedrijven die vertaaldiensten leveren. In deze norm wordt aangegeven aan welke specifieke eisen aanbieders van vertaaldiensten moeten voldoen met betrekking tot de inzet van mensen en middelen, kwaliteitszorg, managementsysteem, contractueel kader, projectmanagement en dienstverlening.

Het behalen van dit certificaat toont daarmee aan dat het vertaalproces op een beheerste manier wordt uitgevoerd en dat de kwaliteit van de dienst wordt gewaarborgd.

Opeenvolgende processtappen ( vertaling – check – revisie – review – proeflezen – verificatie en uitgave ) garanderen deze kwaliteit.

Daarnaast worden er eisen gesteld aan de competenties van de medewerkers en/of freelancers.

 
  25 JAAR ALINEA LINGUA

Al sinds 1992 verzorgen wij op deze manier professionele vertalingen voor bedrijven uit zeer uiteenlopende sectoren. In al deze jaren is onze aandacht uitgegaan naar kwaliteit.

Deze ISO-certificering is dus een mooie kroon op ons 25-jarig bestaan! 
weblog vertaalbureau Alinea Lingua

NEN-EN-gecertificeerd vertaalbureau


vertaalbureau informatie
beëdigde vertalingen - vertaalbureau Alinea Lingua MVO - vertaalbureau Alinea Lingua Werkwijze - vertaalbureau Alinea Lingua

beëdigde vertalingen


Beëdigde vertalingen
Wij bieden u de optie om bij ons ondergebrachte vertalingen te laten beëdigen. Uiteraard wordt dit gedaan door een beëdigd vertaler, geregistreerd bij de rechtbank. 
Lees verder Lees verder
 

maatschappelijk verantwoord ondernemen


Maatschappelijk verantwoord ondernemen
MVO betekent voor ons de wijze waarop een onderneming in de maatschappij functioneert en tegelijkertijd rekening houdt met zowel het belang van maatschappij & milieu, alsook met dat van de onderneming, zijn medewerkers en de opdrachtgever.

   
Lees verder Lees verder
 

werkwijze


Werkwijze
Lees meer over het aanvragen van een vrijblijvende offerte en het traject van vertaling tot levering.
 
Lees verder Lees verder