VAKGEBIEDEN
  SPECIALISTEN OP ELK GEBIED  

Gespecialiseerde professionele vertalers
Vertaalbureau Alinea Lingua beschikt over gespecialiseerde vertalers in elk vakgebied en heeft jarenlange ervaring met het vertalen van de meest uiteenlopende documenten.

Wij bieden u:

Vertaling door een gespecialiseerde native speaker vertaler
Double-check door een revisor
Wij houden terminologiebestanden voor u bij
Alle documenten worden vertrouwelijk behandeld


Klik op een van de onderstaande vakgebieden voor aanvullende informatie.

Een vrijblijvende offerte aanvragen
U heeft een document dat u graag vertaald zou willen zien?

Indien u het document voor ons ter inzage heeft kunt u dit (samen met uw aanvraag) per e-mail naar ons verzenden:
info@alinea-lingua.nl

Heeft u nog geen document beschikbaar, of bent u op dit moment alleen geïnteresseerd in een kostenindicatie? Dan kunt u ook gebruikmaken van onderstaande link om online een offerte aan te vragen. U ontvangt de vrijblijvende offerte dan zo spoedig mogelijk van ons.

Toch liever persoonlijk overleg?
U kunt ons bereiken op: 035 - 60 192 55
vakgebieden vertaalbureau
NEN-EN-gecertificeerd vertaalbureau

Onze vakgebieden
juridische vertalingen - vertaalbureau Alinea Lingua Medische vertaling - vertaalbureau Alinea Lingua Technische vertalingen - vertaalbureau Alinea Lingua

juridische vertalingen


Juridische vertalingen
De meer dan 25 jaar ervaring met het vertalen van juridische documenten spreekt voor zich. Onze gespecialiseerde juridisch vertalers zorgen voor een getrouwe en accurate vertaling - van dagvaardingen, aktes, vonnissen, pleitnota's en exploten tot contracten en algemene voorwaarden.

 
 

medische & farmaceutische vertalingen


Medische en farmaceutische vertalingen
Vast vertaalbureau voor medische multinationals, jarenlange ervaring met de vertaling van o.a. SmPC's, PIL's, medische dossiers, testrapporten en vakliteratuur. Onze medisch vertalers kennen de juiste medische terminologie en verzorgen een heldere en accurate vertaling.

   
 

ict- / technische vertalingen


ICT-/Technische vertalingen
Heldere verwoording, inzicht in de werking van het product en kennis van technische terminologie kenmerkt onze technische vertalers - of het nu om productbeschrijvingen, handleidingen, veiligheidsvoorschriften of bouwbestekken gaat.

 
 
     
     
Farmaceutisch/Chemische vertalingen - vertaalbureau Alinea Lingua Financiële vertalingen - vertaalbureau Alinea Lingua Commerciële vertalingen & media-vertalingen - vertaalbureau Alinea Lingua

chemische vertalingen


Chemische vertalingen
Van MSDS, onderzoeksrapporten en bijsluiters tot brochures, registratieprocedures en persberichten. De farmaceutische en chemische wereld kent geen geheimen voor onze vertalers. Consequent terminologiegebruik is daarin een must - wij leggen daarom het terminologiebestand gratis voor u aan. 

financiële vertalingen


Financiële vertalingen
Kennis van de financiële wereld en de gebruikelijke terminologie is van groot belang bij financiële vertalingen. Van jaarverslagen, fiscale adviezen, contracten, overname- en reorganisatierapporten tot brochureteksten, statuten, beleggingsplannen en nog veel meer. Onze financiële vertalers hebben de kennis en ervaring om een accurate vertaling voor u te verzorgen.

Korting jaarverslagen: bij aanlevering als Word-bestand.
 

media & commerciële vertalingen


Commerciële & media-vertalingen
Of het nu gaat om persberichten, websiteteksten, promotiemateriaal of om productiehandboeken, voice-over of ondertiteling - onze commerciële vertalers staan voor u klaar. Naast een prettige schrijfstijl kunnen zij u helpen de communicatie te laten verlopen zoals u dat voor ogen heeft.
 
     
     
     
vertaalbureau informatie