FINANCIËLE VERTALINGEN

  VAKKENNIS & ERVARING  
 
Financiële vertalingen

Vertaalbureau Alinea Lingua verzorgt professionele financiële vertalingen in en uit vrijwel alle talen. Het voordeel hiervan is dat bij een opdracht die meerdere talen omvat de regie in een hand blijft.

 
  Wij verzorgen professionele financiële vertalingen:
Academisch geschoolde financiële vertalers
Uitsluitend native-speakers
Double-check door revisor
ISO-gecertificeerd / DIN-EN-geregistreerd

 
  Jaarverslagen
Voor het vertalen van jaarverslagen hanteren wij aantrekkelijke tarieven waarbij wij tevens tekstvergelijkingen kunnen maken met eerdere jaarverslagen die door ons vertaald zijn. Zodoende kunnen wij u altijd een lage prijs bieden voor onze hoge kwaliteit en kunnen wij een subtiele bijdrage leveren aan het schrijven van zwarte cijfers in uw jaarverslag.
 
 
Ervaring & kwaliteit
Onze vertalers zijn afkomstig uit de financiële wereld en/of expert in hun vakgebied.

Onze naam is al bij veel bedrijven een begrip voor kwaliteit. Ook bij vertalingen op financieel gebied is kwaliteit een voorwaarde. Naast de specifieke terminologie is het van belang uiterste nauwkeurigheid te betrachten om tot een uitstekend eindproduct te komen. Het verkeerd gebruik van punten en komma's kan hier grote gevolgen hebben.
 

Financiële vertalingen


NEN-EN-gecertificeerd vertaalbureau

FINANCIËLE DOCUMENTEN

  WELKE DOCUMENTEN VERTALEN WIJ?  
 
   
Statuten
Akten van oprichting
Volmachten
Jaarverslagen
Beleggingsplannen
Pensioenprognoses
Overname- en reorganisatierapporten
Fiscale adviezen
Polissen
Belastingtechnische regelgeving
Bestuursverslagen
Contracten
Persberichten
Informatiememoranda obligatie- en aandelenfondsen
Brochureteksten
Etc.

 

 
vertaalbureau informatie
beëdigde vertalingen - vertaalbureau Alinea Lingua MVO - vertaalbureau Alinea Lingua juridische vertaling - vertaalbureau Alinea Lingua

beëdigde vertalingen


Beëdigde vertalingen
Wij bieden u de optie om bij ons ondergebrachte vertalingen te laten beëdigen. Uiteraard wordt dit gedaan door een beëdigd vertaler, geregistreerd bij de rechtbank. 
Lees verder Lees verder
 

maatschappelijk verantwoord ondernemen


Maatschappelijk verantwoord ondernemen
MVO betekent voor ons de wijze waarop een onderneming in de maatschappij functioneert en tegelijkertijd rekening houdt met zowel het belang van maatschappij & milieu, alsook met dat van de onderneming, zijn medewerkers en de opdrachtgever.

   
Lees verder Lees verder
 

juridische vertalingen


Juridische vertalingen
De meer dan 25 jaar ervaring met het vertalen van juridische documenten spreekt voor zich. Onze juridisch gespecialiseerde vertalers zorgen voor een getrouwe en accurate vertaling - van dagvaardingen, aktes, vonnissen, pleitnota's en exploten tot contracten en algemene voorwaarden.
 
Lees verder Lees verder