CONTACTGEGEVENS
     
 
E-mail:

Telefoon:

Fax:

Adres:info@alinea-lingua.nl

+ 31 (0)35 60 192 55

+ 31 (0)35 60 122 85

Zuidergracht 45, 3763 LS  SOEST
Postbus 540, 3760 AM  SOEST


 
   
   
 Uitsluitend native speaker vertalers
Wij werken louter met professionals, waarbij de vertalers geselecteerd zijn op hun kennis en vakgebied. Bovendien vertalen zij alleen naar hun moedertaal. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven en instellingen in binnen- en buitenland. Hierbij bevinden zich zowel kleine ondernemingen als multinationals.

ISO-gecertificeerd vertaalbureau
Door continue kwaliteit en know-how hebben we in de loop der jaren heel wat bedrijven aan ons weten te binden. Als gevolg van onze professionele en daardoor effectieve manier van werken kunnen wij een zeer hoge kwaliteitsstandaard handhaven, ook voor omvangrijke en gecompliceerde vertaalopdrachten, en met absolute geheimhouding. Wij werken conform de ISO 17100 norm voor vertaaldiensten. 

contactgegevens vertaalbureau
NEN-EN-gecertificeerd vertaalbureau


vertaalbureau informatie
beëdigde vertalingen - vertaalbureau Alinea Lingua MVO - vertaalbureau Alinea Lingua Werkwijze - vertaalbureau Alinea Lingua

beëdigde vertalingen


Beëdigde vertalingen
Wij bieden u de optie om bij ons ondergebrachte vertalingen te laten beëdigen. Uiteraard wordt dit gedaan door een beëdigd vertaler, geregistreerd bij de rechtbank. 
Lees verder Lees verder
 

maatschappelijk verantwoord ondernemen


Maatschappelijk verantwoord ondernemen
MVO betekent voor ons de wijze waarop een onderneming in de maatschappij functioneert en tegelijkertijd rekening houdt met zowel het belang van maatschappij & milieu, alsook met dat van de onderneming, zijn medewerkers en de opdrachtgever.

   
Lees verder Lees verder
 

werkwijze


Werkwijze
Lees meer over het aanvragen van een vrijblijvende offerte en het traject van vertaling tot levering.
 
Lees verder Lees verder