CHEMISCHE VERTALINGEN

  VAKKENNIS & ERVARING  
 
Chemische vertalingen

Er komt heel wat bij kijken voordat bijvoorbeeld een geneesmiddel in een ander land op de markt gebracht kan worden. Wij kunnen, dankzij onze expertise, zowel de inhoudelijke als de juridische aspecten hiervan adequaat vertalen. Het vakgebied chemie is zo divers, dat we dit op kunnen splitsen in allerlei deelgebieden. Het voert te ver om hier een opsomming te geven, maar u begrijpt dat we voor cosmetica doorgaans een andere vertaler inzetten dan voor medicijnen.

 
  Wij verzorgen professionele chemische vertalingen:
Academisch geschoolde chemische vertalers
Uitsluitend native-speakers
Double-check door revisor
ISO-gecertificeerd / DIN-EN-geregistreerd

 
  In de farmaceutische en petrochemische industrie wordt veel onderzoek gedaan. Voor diverse chemieconcerns verzorgen wij al jaren de vertalingen van deze processen.  
 
Vertaalbureau Alinea Lingua levert professionele chemische vertalingen in en uit vrijwel alle talen. Het voordeel hiervan is dat bij een opdracht die meerdere talen omvat de regie in een hand blijft.

 


Chemische vertalingen

NEN-EN-gecertificeerd vertaalbureau

CHEMISCHE DOCUMENTEN

  WELKE DOCUMENTEN VERTALEN WIJ?  
 
   
Material safety data sheets
Onderzoeksrapporten
Bijsluiters
Brochures
Testrapporten
Registratieprocedures
Persberichten
Etc.

Onze naam is al bij veel bedrijven een begrip voor kwaliteit. Ook bij vertalingen op chemisch gebied is kwaliteit een voorwaarde. Naast de specifieke terminologie die in de verschillende chemische deelgebieden gebruikt wordt is het van belang uiterste nauwkeurigheid te betrachten om tot een uitstekend eindproduct te komen.

 


vertaalbureau informatie
medische & farmaceutische vertalingen - vertaalbureau Alinea Lingua MVO - vertaalbureau Alinea Lingua Werkwijze - vertaalbureau Alinea Lingua

medische & farmaceutische vertalingen


Medische & farmaceutische vertalingen
Vast vertaalbureau voor medische multinationals, jarenlange ervaring met de vertaling van o.a. SmPC's, PIL's, medische dossiers, testrapporten en vakliteratuur. Onze medisch gespecialiseerde vertalers kennen de juiste medische terminologie en verzorgen een heldere en accurate vertaling.
 
Lees verder Lees verder
 

maatschappelijk verantwoord ondernemen


Maatschappelijk verantwoord ondernemen
MVO betekent voor ons de wijze waarop een onderneming in de maatschappij functioneert en tegelijkertijd rekening houdt met zowel het belang van maatschappij & milieu, alsook met dat van de onderneming, zijn medewerkers en de opdrachtgever.

   
Lees verder Lees verder
 

werkwijze


Werkwijze
Lees meer over het aanvragen van een vrijblijvende offerte en het traject van vertaling tot levering.
 
Lees verder Lees verder