VEELGESTELDE VRAGEN
     
  Hier kunt u de antwoorden op veelgestelde vragen over onze vertaaldiensten terugvinden. Staat uw vraag hier niet bij? Dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Naar welke talen vertalen jullie?
In principe vanuit en naar elke taal. Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen, of indien het een niet-officiële taal uit een specifieke regio van een land betreft.

Wat is de gemiddelde levertijd van een vertaling?
U kunt over het algemeen rekening houden met het feit dat een vertaler gemiddeld circa 2000-2500 woorden per dag kan vertalen. Indien een snellere levertijd gewenst is kan dit altijd met ons overlegd worden.

In welk vakgebied zijn jullie gespecialiseerd?
Wij beschikken over een groot aantal professionele vertalers die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied. Dit houdt in dat wij thuis zijn in elk vakgebied, en daarom altijd een specialist beschikbaar hebben voor u.

Wat betekent het dat jullie ISO-gecertificeerd zijn?
De ISO-certificering betekent dat ons vertaalbureau aan de hoogste eisen voldoet die aan de vertaalbranche gesteld kunnen worden.
 
 
 
veelgestelde vragen 


VEELGESTELDE VRAGEN
     
  Worden alle toegezonden documenten vertrouwelijk behandeld?
Ja. Zowel onze projectmanagers als vertalers hebben geheimhoudingsverklaringen ondertekend.

Verzorgen jullie ook beëdigde vertalingen?
Ja, wij beschikken over beëdigd vertalers.
Meer informatie hierover kunt u onderaan deze pagina terugvinden.

Verzorgen jullie ook apostilles / legalisaties?
Ja. Indien u bij ons een beëdigde vertaling laat verzorgen kunnen wij tevens de apostille of legalisatie voor u verzorgen.
Meer informatie hierover kunt u onderaan deze pagina terugvinden.

In welke opmaak kan ik teksten aanleveren?
Wij beschikken over een groot aantal softwareprogramma's waardoor u o.a. in Word, Excel, XML, Powerpoint, PDF, JPG/PNG, Publisher, InDesign & Visio uw teksten kan aanleveren. Bij twijfel kunt u altijd even contact opnemen om met ons te overleggen.
 
 
Online offerte aanvragen Online offerte aanvragen
 
   vertaalbureau informatie
beëdigde vertalingen - vertaalbureau Alinea Lingua MVO - vertaalbureau Alinea Lingua Werkwijze - vertaalbureau Alinea Lingua

beëdigde vertalingen


Beëdigde vertalingen
Wij bieden u de optie om bij ons ondergebrachte vertalingen te laten beëdigen. Uiteraard wordt dit gedaan door een beëdigd vertaler, geregistreerd bij de rechtbank. 
Lees verder Lees verder
 

maatschappelijk verantwoord ondernemen


Maatschappelijk verantwoord ondernemen
MVO betekent voor ons de wijze waarop een onderneming in de maatschappij functioneert en tegelijkertijd rekening houdt met zowel het belang van maatschappij & milieu, alsook met dat van de onderneming, zijn medewerkers en de opdrachtgever.

   
Lees verder Lees verder
 

werkwijze


Werkwijze
Lees meer over het aanvragen van een vrijblijvende offerte en het traject van vertaling tot levering.
 
Lees verder Lees verder