DISCLAIMER
     
  De informatie op de website is met de grootste zorg door Vertaalbureau Alinea Lingua bv samengesteld. Niettemin kunnen wij geen garantie geven omtrent compleetheid, actualiteit, of het ontbreken van fouten.

Alinea Lingua bv aanvaardt geen aansprakelijkheid en/of verantwoordelijkheid voor eventuele fouten in en een persoonlijke interpretatie van de tekst. Bezoekers van de website kunnen geen rechten ontlenen aan hierop weergegeven informatie.

Door gebruikmaking van ons contactformulier voor het aanvragen van een online offerte accepteert u dat wij geen garantie kunnen afgeven met betrekking tot de veiligheid van het formulier, de door u verzonden gegevens en het/de door u bijgesloten document(en), en derhalve niet verantwoordelijk kunnen worden gesteld mochten uw gegevens onderschept worden door een andere partij, hetzij op illegale wijze. Indien u documenten wilt meesturen verzoeken wij u bij vertrouwelijke documenten contact met ons op te nemen of gebruik te maken van onze beveiligde WeTransfer dropbox. In alle andere gevallen kunt u uiteraard voor verzending ook contact met ons opnemen, mocht u hierover vragen hebben.
 
 
 
disclaimer vertaalbureau

PRIVACY
     
  Vertaalbureau Alinea Lingua bv garandeert een uiterst zorgvuldige omgang met de gegevens van bezoekers van deze website. Persoonlijke gegevens worden opgeslagen in een beveiligde omgeving en nimmer aan derden ter beschikking gesteld.

 
 
Online offerte aanvragen Online offerte aanvragen
 
   
     

vertaalbureau informatie
beëdigde vertalingen - vertaalbureau Alinea Lingua MVO - vertaalbureau Alinea Lingua Werkwijze - vertaalbureau Alinea Lingua

beëdigde vertalingen


Beëdigde vertalingen
Wij bieden u de optie om bij ons ondergebrachte vertalingen te laten beëdigen. Uiteraard wordt dit gedaan door een beëdigd vertaler, geregistreerd bij de rechtbank. 
Lees verder Lees verder
 

maatschappelijk verantwoord ondernemen


Maatschappelijk verantwoord ondernemen
MVO betekent voor ons de wijze waarop een onderneming in de maatschappij functioneert en tegelijkertijd rekening houdt met zowel het belang van maatschappij & milieu, alsook met dat van de onderneming, zijn medewerkers en de opdrachtgever.

   
Lees verder Lees verder
 

werkwijze


Werkwijze
Lees meer over het aanvragen van een vrijblijvende offerte en het traject van vertaling tot levering.
 
Lees verder Lees verder